祢竟顧念我們勝於祢的生命

詩 22:24

因為祂不輕看,不厭惡受苦的人的痛苦,也沒有掩面不顧他;

受苦的人呼求的時候,祂就垂聽。

☘☘☘☘☘

主耶穌啊,

我們算什麼?祢竟顧念我們勝於祢的生命。…

2016年11月29日

詩 22:24

因為祂不輕看,不厭惡受苦的人的痛苦,也沒有掩面不顧他;

受苦的人呼求的時候,祂就垂聽。

☘☘☘☘☘

主耶穌啊,

我們算什麼?祢竟顧念我們勝於祢的生命。

我們在祢心中,竟是如此重要,同樣,我們所愛的人,和我們恨惡的人,在祢的心中,也是如此重要。

求祢幫助我們,也把祢放在我們心中至重要的位置。除祢以外,沒有任何事情、任何人、或任何處境,會比祢更重要。

求聖靈引領我們,更懂祢心。奉主名求,阿們。

參考:

Praying the Words of Jesus from your heart By Adam Houge

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s