一切都要為 神的榮耀而行

林前 10:31

所以,你們或吃喝,或作甚麼,一切都要為 神的榮耀而行。

☘☘☘☘☘

基督徒行事是有原則的。…

2016年12月23日

林前 10:31

所以,你們或吃喝,或作甚麼,一切都要為 神的榮耀而行。

☘☘☘☘☘

基督徒行事是有原則的。

其中一個原則,就是無論作什麼,都要為榮耀神而行,凡不榮耀神的,就不能去作。

耶穌說:「我不求自己的榮耀,乃是求那差我來者的榮耀」(約八50)。主警告我們:「你施捨的時候,不可在你前面吹號」,假冒為善的人,是看重自己的榮耀過於神的榮耀。

有學者說:「如果撒但無法以放縱和閑懶打敗你,它會用驕傲和虛浮的榮耀勝過你。」要知道,虛浮的榮耀是魔鬼擄掠人最大的網羅之一。

因此,我們要謹慎,要避免落入自我崇拜而不自覺。

 

 

參考:

1. Praying the Words of Jesus from your heart By Adam Houge

2. ccbiblestudy.net

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s